De uitgeverij voor new adult & steamy romances

Woeste liefde

Auteur: Gabrielle Sands

Serie: The Fallen

Deel: The Fallen #1

Hij is de machtigste man op Ibiza en hij zal er alles aan doen om mij de zijne te maken….

Ik ben opgegroeid met maar één doel in het leven: wees de perfecte echtgenote voor een van de machtige leden van de maffia. Dat was mijn leven, tot mijn huwelijk een grote nachtmerrie werd. Ik had geen andere keus. Ik liet alles achter, vluchtte en begon een heel nieuw leven.

En nu ben ik hier, op Ibiza. Een plek waar onschuldige meisjes zoals ik levend worden verslonden. Op mijn eerste dag word ik al direct beroofd. Het enige wat ik nog heb, zijn een paar euro’s en de kleding die ik draag.

Mijn wanhoop leidt me recht in de armen van Damiano De Rossi. Hij is de belangrijkste man op dit eiland en heerst met een ijzeren vuist over zijn domein. Hij is knap, maar onder zijn ogenschijnlijk beschaafde voorkomen, ligt een inktzwarte duisternis. Ik heb werk nodig en vraag hem of hij me kan helpen. Dat doet hij en geeft me zo veel meer dan alleen een inkomen. Hij laat me dingen voelen… Jaloezie en een alles overheersend verlangen.

Uiteindelijk geef ik me aan hem over, maar zodra mijn geheimen aan het licht komen, stort onze wereld in als een kaartenhuis.

Ik weet wat me te doen staat. Ik heb het al eerder gedaan.

Ik moet vluchten.

Maar als ik dat probeer, kom ik erachter dat hij me zo stevig in zijn greep heeft, dat vluchten inmiddels geen optie meer is.

Auteur

Gabrielle Sands

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Woeste liefde” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer zoals dit boek:

King #5

Preppy 1: Hij zal je verraden

Mount #3

Zondig koninkrijk