De uitgeverij voor new adult & steamy romances

Zolang we maar zwijgen

Auteur: Sarina Bowen

Serie: Ivy years

Deel: The Ivy Years #3

Wat op school gebeurt, blijft tussen de vier muren van school.
Althans, tot nu…

Vijf jaar geleden heeft Michael Graham de enige persoon die hem echt kende, verraden. En sinds dat moment heeft hij zijn seksuele geaardheid diep weggestopt. Niemand weet iets. De schok is dan ook groot als juist die ene persoon de kleedkamer van Harkness College binnenwandelt. De enige persoon die hem met één blik compleet laat smelten. De reactie van Graham? Totale. Paniek. De nieuwe vleugelspeler van het Harkness IJshockeyteam hoeft namelijk maar zijn mond open te doen, en het hele leven dat Graham zo zorgvuldig voor zichzelf heeft opgebouwd, stort in.

John Rikker is ‘die nieuwe’. Alweer. En dit keer is nog vervelender dan anders, omdat de media het verhaal over ‘de enige openlijke gay speler in de competitie’ maar niet wil loslaten. Zijn ploeggenoten zijn absoluut niet blij met alle pers die zich buiten de ijsbaan heeft opgesteld.

En met name één speler lijkt zijn komst te verafschuwen…

Rikker verwachtte heus niet dat Graham hem met open armen zou ontvangen, maar dat Graham hem niet eens in de ogen wil aankijken, had hij niet verwacht. Zo te zien gaat het niet zo heel goed met zijn voormalige… beste vriend/geliefde/whatever. Hij drinkt te veel en lijkt zich tijdens de trainingen niet goed te kunnen concentreren.

Zolang ze blijven zwijgen, verandert er niets.
Maar wat gebeurt er een van hen eindelijk besluit te spreken?

Disclaimer: Dit boek bevat twee eenzame, verliefde jongens, T-shirts met snedige spreuken en een oma met een pokerface.

Beschrijving

Paperback: € 19,50

ISBN Paperback: 9789464400502

E-book: €8,99

ISBN E-book: 9789464400380

Auteur

Sarina Bowen

Sarina Bowen is de bekroonde auteur van meer dan dertig hedendaagse romans. Ze is dertien keer in de bestsellerlijst van USA Today terechtgekomen. Voorheen een derivatenhandelaar op Wall Street en heeft een Bachelor in economie van Yale University. Sarina is een New Englander wiens voorouders in Vermont hout hebben gekapt en sinds de jaren 1760 het noordelijke land hebben bewerkt. Sarina is dankbaar voor de uitvinding van binnenleidingen en wifi gedurende de tussenliggende 250 jaar. Op een paar beboste hectares woont ze met haar man, twee jongens en een goddeloze hoeveelheid ski- en hockeyuitrusting. Sarina's boeken worden in twaalf talen op vier continenten gepubliceerd.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Zolang we maar zwijgen” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer zoals dit boek:

 

Het ging viraal

Saint #2

Prachtige zonde