De uitgeverij voor new adult & steamy romances

Nico

(1 klantbeoordeling)

Auteur: Aurora Rose Reynolds

Serie: Mayson Broers

Deel: Mayson Broers #4

Sophie Grates heeft het nooit gemakkelijk gehad, maar ze vindt haar weg door het leven, stap voor stap en per dag. Totdat ze Nico tegenkomt en hij haar wereld op zijn kop zet. Hij dwingt haar om onder ogen te zien dat je je leven niet kunt leven door van buitenaf naar binnen te kijken, en dat je soms op de rand moet stappen om echt van het uitzicht te kunnen genieten.

Nico Mayson wist op het moment dat hij Sophie Grates zag dat zij de ware was. Zijn hele leven is hij beoordeeld op wat er aan de buitenkant zichtbaar is, dus het vinden van een mooie vrouw die de echte Nico ziet, maakt zijn gevoelens alleen maar sterker.

Nico weet wat voor soort man hij is en waartoe hij in staat is, en hij zal er alles aan doen om Sophie te helpen haar demonen te bestrijden, zodat ze samen gelukkig kunnen worden. Alles wat de moeite waard is in het leven, is het waard om voor te vechten.

Beschrijving

Oorspronkelijke titel: Until Nico
324 pagina’s
Paperback: €16,50
ISBN Paperback: 9789493030565
E-book: €6,99
ISBN E-book: 9789493030558

Auteur

Aurora Rose Reynolds

Aurora Rose Reynolds is een bestsellerauteur uit de New York Times, USA Today en Wall Street Journal wiens populaire series Until, Until Him, Until Her, Underground King, Shooting Stars, Fluke My Life en How to Catch an Alpha series zijn. Haar schrijfcarrière begon in een poging om de waanzinnige alfamannen die in haar hoofd woonden haar met rust te laten en is uitgegroeid tot een kans om haar verhalen met lezers over de hele wereld te delen.

1 beoordeling voor Nico

 1. Sheila

  Één blik is genoeg om je ware liefde te herkennen.

  Nico heeft nooit geloofd in de Mayson-vloek. Alsof je na één blik weet dat je de ware hebt gevonden. Dus als de ontmoeting met Sophie hem compleet uit evenwicht brengt, wil hij zich het liefst omdraaien en weglopen. Maar hij komt er direct achter dat hij dat helemaal niet kan. Het enige dat Nico vanaf dat moment wil, is haar de zijne maken.

  Er is alleen wel een probleem: Sophie date niet. Zij heeft teveel meegemaakt in haar leven om ooit nog op een man te vertrouwen. Wanneer de knappe en gevaarlijk ogende Nico haar uit het niets zoent, is ze totaal verrast. Het kost haar dan ook de nodige moeite om niet op zijn avances in te gaan.

  “Ik ben compleet overrompeld als hij een arm om mijn middel slaat en me tegen zich aantrekt. Zijn vrije hand glijdt in mijn haar, waar hij mijn hoofd iets naar achteren trekt. En dan kust hij me. Nee, niet kust. Hij verslindt me.” Aurora Rose Reynolds

  Nico weet dat hij zijn ‘boem’ ontmoet heeft, en hij zal niet opgeven tot zij dat ook beseft. Kan Nico, Sophie van het leven leren genieten en ervoor zorgen dat ze zich weer veilig voelt?

  In Nico moet de vierde van de verleidelijke Mayson broers eraan geloven. Aurora Rose Reynolds laat hem als een blok vallen voor de knappe, maar terughoudende Sophie.

  Dit vierde deel uit de Mayson broers serie vertelt het verhaal van Nico, vanaf het moment dat ook hij getroffen wordt door ‘de vloek’ en zijn leven in het teken van Sophie komt te staan. Wie de eerdere boeken uit deze serie kent weet wat ‘de vloek’ inhoudt: alle Mayson mannen weten na één blik op hun ware liefde, dat ze die hebben gevonden (de ‘boem’). Vanaf dat moment wordt het veroveren van die vrouw misschien wel het belangrijkste in hun leven.

  Aurora Rose Reynolds heeft een geweldig warme basis rond deze mannen gecreëerd. Ze maken deel uit van een hartverwarmende familie waar je eigenlijk wel bij zou willen horen. Daarnaast zijn de broers uiteraard vreselijk knap en sexy. Van alle broers is Nico misschien wel de gevaarlijkste, maar ook hij heeft, net als zijn broers, moeiteloos mijn hart veroverd.

  Sophie heeft al het een en ander te verwerken gehad en probeert vooral te overleven en haar hart te beschermen. Het contrast tussen Nico die recht op zijn doel afgaat, en Sophie die dat probeert af te houden, maakt het boek direct boeiend en doordat deze lijn niet eindeloos wordt gerekt, blijft het dat ook. Naast de romantiek en erotiek, wordt er in deze serie ook altijd ruimte gemaakt voor een klein beetje spanning.

  Mayson Broers 4 – Nico van Aurora Rose Reynolds is misschien niet het meest verrassende verhaal dat je zal lezen, maar het is wel feelgood met hoofdletters. Sommige verhalen geven je gewoon een blij gevoel, en dit is er daar één van. Nico krijgt vijf zeer blije sterren van mij.

  Deze recensie schreef ik voor, en is terug te vinden op, de blog In de Boekenkast: https://indeboekenkast.com.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer zoals dit boek: