De uitgeverij voor new adult & steamy romances

Blond Date

Categorieën: , , ,

Auteur: Sarina Bowen

Serie: Ivy years

Deel: The Ivy Years #2,5

Regel één: Kom nooit naar een feestje zonder date.
Regel twee: De jongen die je meeneemt is in ieder geval een atleet en bij voorkeur een student van een hogere klas.

Katie Vickery dient zich als aspirant-lid van een studentenvereniging streng aan een aantal regels te houden. Helaas heeft Katie het net uitgemaakt met haar hufterige, footballspelende vriendje. Erger nog, de laatste keer dat ze hem tegenkwam, resulteerde erin dat ze tot op het bot werd vernederd.

Jammer genoeg is het missen van een feest geen optie. En daarbij, als ze zich voor altijd thuis zou verstoppen, zou haar ex winnen. Er zit dus niets anders op dan een blind date regelen voor het volgende feest.

Als Andrew Baschnagel de kans krijgt om op date te gaan met Katie Vickery, twijfelt hij geen seconde. Hij is al gek op Katie sinds de allereerste keer dat ze hun gezamenlijke les kunstgeschiedenis binnenstapte. Helaas voor Andrew koos Katie toen voor een atletische bad boy en niet voor een lieve, sportieve jongen zoals hij. Wat Andrew niet weet, is dat Katie haar buik vol heeft van feestjes. En van bad boys.

Beschrijving

Paperback: € 9,50

ISBN Paperback: 9789464200843

E-book: €3,99

ISBN E-book: 9789464200836

Auteur

Sarina Bowen

Sarina Bowen is de bekroonde auteur van meer dan dertig hedendaagse romans. Ze is dertien keer in de bestsellerlijst van USA Today terechtgekomen. Voorheen een derivatenhandelaar op Wall Street en heeft een Bachelor in economie van Yale University. Sarina is een New Englander wiens voorouders in Vermont hout hebben gekapt en sinds de jaren 1760 het noordelijke land hebben bewerkt. Sarina is dankbaar voor de uitvinding van binnenleidingen en wifi gedurende de tussenliggende 250 jaar. Op een paar beboste hectares woont ze met haar man, twee jongens en een goddeloze hoeveelheid ski- en hockeyuitrusting. Sarina's boeken worden in twaalf talen op vier continenten gepubliceerd.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Blond Date” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer zoals dit boek:

 

Het ging viraal