De uitgeverij voor new adult & steamy romances

Gevallen Dromen

Categorieën: , ,

Auteur: Sarina Bowen

Serie: Ivy years

Deel: The Ivy Years #1

In een oogwenk veranderde mijn leven.

Het was de bedoeling dat ik aan mijn studie zou beginnen als lid van het damesijshockeyteam van Harkness.
In plaats daarvan verschijn ik in een rolstoel op de campus.

Alles aan mijn nieuwe leven is moeilijk en er is maar een persoon die dat snapt. Tegenover mijn kamer zit namelijk de enige andere studentenkamer die speciaal toegankelijk is voor mindervaliden.

En daar woont de onwaarschijnlijk aantrekkelijke Adam Hartley. Zijn been is op twee plaatsen gebroken. We krijgen een band vanwege gedeelde frustratie over kapotte liften, ijshockeywedstrijden en teleurstellingen. We zijn gewoon vrienden, tot die nacht waarin alles uit elkaar valt. Of in elkaar klikt.

Het enige wat ik weet, is dat ik voor hem gevallen ben. En hard ook. Maar kan Hartley wel van iemand houden die zo gebroken is als ik?
In zijn donkerbruine ogen schuilen zijn eigen demonen. En terwijl mijn problemen voor iedereen duidelijk zichtbaar zijn, zitten zijn littekens diep van binnen verborgen.

‘Niemand schrijft over ijshockey zoals Sarina Bowen’

– Elle Kennedy, NYT-bestsellerauteur van DE DEAL

Beschrijving

Oorspronkelijke titel: The Year We Fell Down
281 pagina’s
Paperback: €18,50
ISBN Paperback: 9789493030138
E-book: €6,99
ISBN E-book: 9789493030121

Auteur

Sarina Bowen

Sarina Bowen is de bekroonde auteur van meer dan dertig hedendaagse romans. Ze is dertien keer in de bestsellerlijst van USA Today terechtgekomen. Voorheen een derivatenhandelaar op Wall Street en heeft een Bachelor in economie van Yale University. Sarina is een New Englander wiens voorouders in Vermont hout hebben gekapt en sinds de jaren 1760 het noordelijke land hebben bewerkt. Sarina is dankbaar voor de uitvinding van binnenleidingen en wifi gedurende de tussenliggende 250 jaar. Op een paar beboste hectares woont ze met haar man, twee jongens en een goddeloze hoeveelheid ski- en hockeyuitrusting. Sarina's boeken worden in twaalf talen op vier continenten gepubliceerd.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Gevallen Dromen” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer zoals dit boek: