De uitgeverij voor new adult & steamy romances

Cherry Beats

(1 klantbeoordeling)

Categorieën: , ,

Auteur: Vicki James

Serie: Gods of rock

Deel: Rockstar #1

Verwachte Publicatiedatum: december 2020

Bon Jovi.
Bryan Adams.
Presley West.
Mijn favoriete muziekmensen.
Slechts één van hen binnen handbereik.

De avond voordat Presley West ons stadje Hollings Hill zou verlaten, kwamen al mijn middelbare schoolfantasieën tot leven. Hij wilde me eindelijk. Acht jaar lang had ik zitten piekeren, en nu ging ik, barkeeper Tessa Lisbon, er verdomd zeker van zijn dat ik die nacht van mijn leven zou hebben, voordat de muziekindustrie hem zou wegkapen.

Nooit je idolen neuken. Dat is wat ze zeggen, toch? Nou, ik deed het, en ik deed het goed. Nou ja, ik heb het op een of andere manier voor elkaar gekregen om mijn eigen hart te verneuken.

Hij gaf me een nacht om hem te overtuigen om te blijven. Uiteindelijk heb ik hem gesmeekt om te gaan.

Voor altijd.

Maar dat is het ding met rocksterren: ze doen wat ze willen, wanneer ze willen, en voor altijd duurde niet zolang als ik had verwacht.

Presley was terug, en overal waar ik keek, zag ik zijn gezicht en hoorde ik zijn stem en muziek.

Ik had officieel geen manier meer om aan hem te ontsnappen.

Beschrijving

Paperback: €19,50

ISBN Paperback: 978949303074

E-book: €6,99

ISBN E-book: 9789493030732

Auteur

Vicki James

Victoria L. James is een tienermeid dat vastzit in het lichaam van een dertiger. Ze woont momenteel in West Yorkshire, Engeland, met haar man en twee kleine jongens. Zover ze haar kan herinneren heeft ze altijd al een sterke passie voor woorden en verhalen gehad. Ze dankt haar liefde voor literatuur aan haar oma Bess die haar leerde dat je niet veel geld nodig had om naar andere werelden te kunnen reizen, nieuwe plaatsen te ontdekken en live a thousand lives! In september 2019 bracht Victoria haar eerste boek uit, Cherry Beats, onder de naam Vicki James. Sindsdien heeft ze drie boeken in die naam uitgebracht.

1 beoordeling voor Cherry Beats

 1. Sheila

  Het meisje, de muziek of allebei?

  Tessa wist dat hij bestemd was voor iets groots en niet voor haar. Dat hij, ondanks dat, degene is waar ze al haar hele leven van droomt, maakt het niet echt makkelijker. Zeker niet als ze vlak voor zijn vertrek de nacht met hem kan doorbrengen.

  Één nacht dat is waar ze genoegen mee moet nemen. Zelfs als hij haar vraagt nog te blijven, moet ze hem laten gaan. Hij moet de wereld gaan veroveren met zijn band. Op het podium achter zijn drumstel, terwijl zijn publiek hem toejuicht, is waar hij hoort te zijn.

  “Dus, asjeblieft, herinner je dit moment als je bovenop die berg staat en bijna gaat springen. Herinner je het gevoel van bijna aanmeren voor de meest opwindende reis van je leven. Vergeet niet waar die reis over gaat: de muziek, Presley. Altijd de muziek.” Vicki James

  Maar ook als hij weg is, ziet ze hem overal. Haar hart klopt nog steeds alleen voor hem. En dan staat Presley ineens voor haar deur.

  Cherry Beats van Vicki James is het eerste boek van de Gods of Rock new adult serie over de band Youth Gone Wild. In Cherry Beats staat de drummer van de band in de spotlights.

  Vicki James laat Tessa het grootste deel van het verhaal vertellen en het duurde even voordat Tessa mij voor zich won. Maar haar scherpe comebacks, haar eigenzinnigheid en haar liefde voor muziek zorgen ervoor dat je deze stoere chick wel leuk moet gaan vinden.

  De chemie tussen Presley en Tessa is onmogelijk te negeren. Deze knalt je gewoon tegemoet. De manier waarop ze van elkaar houden is zo intens, dat het bijna pijn doet. Vooral de openheid waarmee Presley dit uit is overdonderend en beneemt niet alleen Tessa soms de adem. Vicki James heeft hun liefde op een prachtige manier verwoord en schroomt de bijbehorende erotiek niet.

  Ook de keerzijde van de roem die de band heeft verworven, wordt niet onbesproken gelaten. De wijze waarop dit wordt beschreven, geeft je het gevoel dat dit bij bekendheid ook echt zo zal zijn. De meningen, de roddels, de pers die je overal volgt, de verhalen die worden aangedikt en iedereen die iets van je wil, Vicki James laat het allemaal levensecht aanvoelen.

  Cherry Beats is een new adult verhaal dat het hart op tafel legt en overloopt van alle gevoelens die twee mensen voor elkaar kunnen koesteren. Dit eerste boek van de Gods of Rock serie geef ik 5 sterren.

  Deze recensie schreef ik voor, en is terug te vinden op, de blog In de Boekenkast: https://indeboekenkast.com.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer zoals dit boek: