De uitgeverij voor new adult & steamy romances

Mason

Categorieën: ,

Auteur: Linda Kage

Serie: Verboden Passie

Deel: Verboden Passie #1

Het kan me niet schelen wat mijn nichtje zegt; ik ben niet de koningin van onmogelijke relaties. Ik bedoel, alleen maar omdat mijn laatste vriendje geprobeerd heeft me te vermoorden, me daarbij een litteken in mijn nek heeft bezorgd, en me vervolgens dwong om naar de andere kant van het land te verhuizen en officieel mijn naam te laten veranderen in Reese Randall om aan hem te kunnen ontsnappen, betekent nog niet –

Ach, wie probeer ik hier nou voor de gek te houden? Voor een eerstejaars student heb ik belachelijk weinig ervaring met goede relaties.

Het is dan ook geen wonder dat liefde wel het laatste is waar ik aan denk wanneer Mason Lowe mijn leven binnenwandelt. Maar de chemie tussen ons valt niet te negeren. Onze band gaat tegen alle logica in. En hij is zo ongelooflijk knap. Ik heb me nog nooit zo springlevend gevoeld als bij hem. Ik vind het zelfs leuk om met hem te kibbelen. Hij zou mijn soulmate kunnen zijn… maar er is één heel klein probleempje.

Hij is een gigolo.

O ja, ik weet ze wel uit te kiezen.

Beschrijving

Oorspronkelijke titel: Price of a Kiss

Paperback: €19,50

ISBN Paperback: 9789493030183

E-book: €7,99

ISBN E-book: 9789493030176

Auteur

Linda Kage

Linda schrijft romantische fictie van YA tot volwassen en eigentijds tot fantasie. De meeste Kage-verhalen neigen meer naar de lichtere kant met een paar betekenisvolle momenten erin. De focus ligt meer op entertainmentwaarde en emotionele impact. Ze houdt van het drama en de gekke, over-the-top plots die je aan het huilen maken, dan aan het lachen, je boos maken en dan vrolijk zuchten. De meeste verhalen zijn expliciet, maar een paar zijn seksvrij. Geen duistere of taboeonderwerpen, maar veel zijn ook geen veilige verhalen. Ze woont samen met haar man, Kurt en haar twee dochters, Lydia en Sadie. De kat Holly, en negen koekoeksklokken in het zuidoosten van Kansas. Linda is een Boerenmeid. Haar ouders waren melkveehouders. Ze was de jongste van acht en heeft een grote familie. Linda heeft een dagbaan als catalogiserende bibliotheek assistent.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Mason” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer zoals dit boek: