De uitgeverij voor new adult & steamy romances

December

Auteur: Aurora Rose Reynolds

Serie: Mayson kinderen

Deel: Mayson kinderen #8

Zodra tijdens de bruiloft van haar neef, het oog van Gareth Black valt op December, is hij verkocht. Hij zoekt toenadering tot deze prachtige vrouw en ze betovert hem met het haar verlegen persoonlijkheid en haar humor. Vanaf dat moment verlangt hij alleen maar naar December.

De aantrekkingskracht tussen Gareth en December is zo sterk dat December het niet meer kan negeren. Ze weet zeker dat er iets moois kan ontstaan tussen haar en Gareth. Ze hoopt alleen maar dat hun ontluikende liefde bestand zal zijn tegen alle hindernissen die het leven hen toesmijt. Twee jochies, een ex, een verrassing met levensgrote gevolgen én een ontevreden medewerker, het zijn allemaal factoren die ervoor zorgen dat Gareth en December keihard moeten werken om voor hun eigen sprookjeseinde.

Auteur

Aurora Rose Reynolds

Aurora Rose Reynolds is een bestsellerauteur uit de New York Times, USA Today en Wall Street Journal wiens populaire series Until, Until Him, Until Her, Underground King, Shooting Stars, Fluke My Life en How to Catch an Alpha series zijn. Haar schrijfcarrière begon in een poging om de waanzinnige alfamannen die in haar hoofd woonden haar met rust te laten en is uitgegroeid tot een kans om haar verhalen met lezers over de hele wereld te delen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “December” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer zoals dit boek: