Deel mij:

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on google
Share on twitter
Share on email

Onafscheidelijk

Deel: Soulmate #2 Categorieën: , , Serie:

Matthew

Toen ik zeventien was werd ik gerekruteerd door de NHL en op mijn achttiende speelde ik in de eerste lijn. Op mijn negentiende was ik de badboy van het ijshockey tot ik op mijn drieëntwintigste uit het team gezet werd en terug moest intrekken bij mijn ouders. Het was een wake-up call die ik met beide handen moest aannemen. Ik hoefde alleen maar te bewijzen dat ik van mijn fouten had geleerd, dus ik zou niet vallen voor een dame met een pruilmondje, ook al wil ik eigenlijk niks liever dan die mond van haar de hele dag verslinden.

Karrie

Toen mijn vader me een baan gaf, had ik nooit verwacht dat ik een gestrande NHL-speler in de gaten zou moeten houden. Hij wilde dat ik zijn chaperonne was, zijn overbetaalde babysitter. Ik dacht dat het een grap was. Toen ontmoette ik hem, Matthew Grant. Ik was niet voorbereid op deze bijzondere badboy. Hij is niet alleen knap, maar ook een beetje arrogant en lief op een ‘je maakt me gek’ manier.

Nu hij klaar is met het verpesten van zijn eigen leven, heeft hij besloten om het mijne op zijn kop te zetten.
Zij is het eerste wat ik ooit meer wilde dan ijshockey.
Hij is de man waarvan ik weet dat ik weg moet blijven.
Maar kan iets dat zo verkeerd begon eindigen in twee mensen die onafscheidelijk worden?

Oorspronkelijke titel: Something So Perfect
287 pagina’s

Paperback: €18,50 ISBN Paperback: 9789493030480
E-book: €4,99 ISBN E-book: 9789493030473
Gratis in Kobo Plus

Auteur

Natasha Madison

Als ze niet met haar neus in de boeken zitten, of met haar vingers over het toetsenbord vliegt terwijl ze schrijft, is Natasha Madison te vinden in de keuken, waar ze sterwaardige diners kookt. Je kunt haar, op hoge hakken nog wel, in de auto vinden als ze haar kinderen rondrijdt. of ze is bij haar man. Voor hem stelt ze de schema's voor zijn werkreizen op. Het is maar goed dat haar personages weldoen wat ze zegt, want zelfs haar labrador weigert naar haar te luisteren...

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Onafscheidelijk” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer zoals dit boek: