Deel mij:

Onafscheidelijk

Deel: Soulmate #2 Categorieën: , , Serie:

Matthew

Toen ik zeventien was werd ik gerekruteerd door de NHL en op mijn achttiende speelde ik in de eerste lijn. Op mijn negentiende was ik de badboy van het ijshockey tot ik op mijn drieëntwintigste uit het team gezet werd en terug moest intrekken bij mijn ouders. Het was een wake-up call die ik met beide handen moest aannemen. Ik hoefde alleen maar te bewijzen dat ik van mijn fouten had geleerd, dus ik zou niet vallen voor een dame met een pruilmondje, ook al wil ik eigenlijk niks liever dan die mond van haar de hele dag verslinden.

Karrie

Toen mijn vader me een baan gaf, had ik nooit verwacht dat ik een gestrande NHL-speler in de gaten zou moeten houden. Hij wilde dat ik zijn chaperonne was, zijn overbetaalde babysitter. Ik dacht dat het een grap was. Toen ontmoette ik hem, Matthew Grant. Ik was niet voorbereid op deze bijzondere badboy. Hij is niet alleen knap, maar ook een beetje arrogant en lief op een ‘je maakt me gek’ manier.

Nu hij klaar is met het verpesten van zijn eigen leven, heeft hij besloten om het mijne op zijn kop te zetten.
Zij is het eerste wat ik ooit meer wilde dan ijshockey.
Hij is de man waarvan ik weet dat ik weg moet blijven.
Maar kan iets dat zo verkeerd begon eindigen in twee mensen die onafscheidelijk worden?

(1 klantbeoordeling)

Oorspronkelijke titel: Something So Perfect
287 pagina’s

Paperback: €18,50 ISBN Paperback: 9789493030480
E-book: €4,99 ISBN E-book: 9789493030473
Gratis in Kobo Plus

Auteur

Natasha Madison

Als ze niet met haar neus in de boeken zitten, of met haar vingers over het toetsenbord vliegt terwijl ze schrijft, is Natasha Madison te vinden in de keuken, waar ze sterwaardige diners kookt. Je kunt haar, op hoge hakken nog wel, in de auto vinden als ze haar kinderen rondrijdt. of ze is bij haar man. Voor hem stelt ze de schema’s voor zijn werkreizen op. Het is maar goed dat haar personages weldoen wat ze zegt, want zelfs haar labrador weigert naar haar te luisteren…

1 beoordeling voor Onafscheidelijk

 1. Sheila

  Ze hebben allebei iets te bewijzen, maar worden afgeleid door elkaar.

  Hij had zich een tijdlang behoorlijk misdragen. Vrouwen, drank, feesten, hij kon er geen genoeg van krijgen. Maar wat wil je, als je al op jonge leeftijd de ster van het ijshockey bent? Tot hij uit zijn team werd gezet en met hangende pootjes terug naar zijn ouders moest. Nu krijgt hij een tweede kans en, om een terugval te voorkomen, een begeleider. Een hele sexy begeleider.

  “Er was elke avond een ander meisje, iedereen wilde een stukje van me. De ster van het team. Toen werd mijn spel slechter. De late avonden eisten hun tol van mij en mijn lijf. Drie jaar later werd ik naar het tweede team gestuurd. Je zou denken dat dat me wakker schudde, maar nee hoor, mij niet. Ik feestte gewoon harder.” Natasha Madison

  Zij wordt door haar vader ingehuurd om op hem te passen. Daar zit ze echt op te wachten. Een of andere badboy begeleiden. Nou ja begeleiden, misschien is babysitten een beter woord. Ze wordt de babysitter van een volwassen man. Dan ontmoet ze hem en beseft ze dat ze een probleem heeft. Hij is arrogant en dominant, maar ook heel knap en sexy.

  Matthew wil bewijzen dat hij niet langer die badboy is, en Karrie wil bewijzen dat ze hem in het gareel kan houden. Het is alleen nogal lastig dat ze heel hard voor elkaar vallen.

  Onafscheidelijk is het tweede deel uit de Soulmate serie van Natasha Madison. Nadat we in deel één, Onafwendbaar, hebben kunnen lezen hoe de liefde tussen Parker en Cooper opbloeide, kunnen we nu lezen hoe het Parker’s zoon, Matthew, vergaat.

  Matthew en Karrie zijn beiden sterke personages die wat te bewijzen hebben. Daardoor kan het, op elk gebied, behoorlijk knetteren tussen de twee. Hier ligt, in een groot deel van het boek, dan ook de nadruk op.

  Het verhaal komt, naar mij idee, pas in de tweede helft echt tot leven. Daar krijgen andere verhaallijnen en personages wat meer ruimte en draait het niet alleen maar om de erotiek. De erotische scènes horen uiteraard bij dit genre, maar persoonlijk vind ik het erg fijn als daaromheen nog wat meer gebeurt.

  Het is erg leuk dat er ook personages en gebeurtenissen uit de Flirten met serie en uit Onafwendbaar van Natasha Madison voorbij komen. Eerlijk gezegd hou ik wel van dat soort herkenningspuntjes. Overigens zijn alle boeken ook heel goed los van elkaar te lezen. Je hebt de informatie uit de eerdere boeken niet nodig om van Onafscheidelijk te kunnen genieten.

  Soulmate 2 – Onafscheidelijk van Natasha Madison is een lekker vlot new adult liefdesverhaal en krijgt 4 sterren van mij.

  Deze recensie schreef ik voor, en is terug te vinden op, de blog In de Boekenkast: https://indeboekenkast.com.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer zoals dit boek: