De uitgeverij voor new adult & steamy romances

Onvoorspelbaar

(2 klantbeoordelingen)

Categorieën: , , ,

Auteur: Natasha Madison

Serie: Soulmate

Deel: Soulmate #4

Zack
Mijn teamgenoot met mijn vrouw in bed betrappen, maakte de beslissing waar ik al jaren mee vocht makkelijker. Het is tijd om verder te gaan.
Een frisse start en een nieuw NHL-team in een grote stad. Het belangrijkste is dat het mijn zoon Jack zijn beste kans is. Het zou voor ons allebei een goede zaak zijn.

Denise

Na een slechte jeugd heb ik ervoor gezorgd dat ik het zou maken.
Het probleem is dat ik elke keer dat ik een patiënt verlies een beetje sterf vanbinnen. Het maakt deel uit van mijn carrière in het Hudson kinderziekenhuis, dienst oncologie, maar het maakt de pijn van het verlies er niet makkelijker op.
Het enige wat voor mij telt is de kinderen hun levens redden, totdat een NHL-speler met zijn zoon mijn ziekenhuis binnenloopt. We zijn officieel van het script afgeweken op het moment dat we elkaar ontmoeten.

Als deze liefde iets is, dan is het onvoorspelbaar.

Beschrijving

ISBN ebook: 9789493030695
ISBN paperback: 9789493030701
Oorspronkelijke titel: Something So Unscripted
Pagina’s: 293 bladzijden

Auteur

Natasha Madison

Als ze niet met haar neus in de boeken zitten, of met haar vingers over het toetsenbord vliegt terwijl ze schrijft, is Natasha Madison te vinden in de keuken, waar ze sterwaardige diners kookt. Je kunt haar, op hoge hakken nog wel, in de auto vinden als ze haar kinderen rondrijdt. of ze is bij haar man. Voor hem stelt ze de schema's voor zijn werkreizen op. Het is maar goed dat haar personages weldoen wat ze zegt, want zelfs haar labrador weigert naar haar te luisteren...

2 beoordelingen voor Onvoorspelbaar

 1. Vanessa

  Weer een toppertje, zoals al haar boeken

 2. Sheila

  Kan er uit tegenslag iets moois ontstaan?

  Toen hij zijn vriend, en tevens teamgenoot, bij zijn vrouw in bed aantrof, wilde hij maar één ding: weg! Niet alleen bij de vrouw die hem bedroog, maar ook bij het team waar hij en die vriend samen speelden. En Zack zal zeker niet alleen gaan, zijn zoontje Jack gaat met hem mee. Voor Jack heeft hij alles over.

  Dankzij haar broer Max kon ze studeren en is ze de dokter die ze nu is. Betrokken bij haar patiëntjes, onvermoeibaar in haar pogingen om ze beter te maken en gebroken als dat niet lukt. Haar werk is alles voor haar en tijd voor de liefde is er eigenlijk nooit geweest. Tot het moment dat Zack een beroep op Denise doet, en ze zijn zoontje Jack moet behandelen.

  “Ik loop naar mijn slaapkamer en kleed me om. Ik doe het met een lach, wetende dat ik snel aan tafel zit met de man die mijn hart doet fladderen en de jongen die het gevangen heeft.” Natasha Madison

  Niet alleen Jack verovert het hart van Denise, ook zijn vader krijgt daar al snel een plekje. Maar is de liefde tussen Zack en Denise wel bestand tegen de storm die hun relatie teweeg zal brengen?

  Onvoorspelbaar van Natasha Madison maak onderdeel uit van de Soulmate serie. Alle delen samen vormen een mooi geheel, maar ze kunnen eventueel ook afzonderlijk worden gelezen.

  Volgens mij heb ik, tijdens het lezen van dit vierde deel uit de Soulmate serie, een maandvoorraad aan zakdoekjes opgemaakt. Vaak door ontroering, maar soms ook door het lachen. Dit boek is een emotionele beleving, in de goede zin van het woord. Het is verdrietig, hoopvol, grappig, lief en vertederend.

  Natasha Madison heeft hele fijne personages gecreëerd, waartussen ze, door de boeken heen, een onvoorwaardelijke vriendschap heeft laten ontstaan. In Onvoorspelbaar introduceert de auteur twee nieuwe hoofdpersonages die prima bij de bestaande en, voor de lezers van deze serie, bekende personages passen.

  De soms verdrietige verhaallijn van Jack, en de echtscheiding van Zack, zorgen ervoor dat het geheel niet te zoetsappig wordt. Ook de onderlinge grappen van de mannen en vrouwen, en de erotische scènes, dragen bij aan een goede balans.

  Onvoorspelbaar is het vierde deel uit de Soulmate serie. Een serie die, voor mijn gevoel, met elk nieuw deel mooier werd. Soulmate 4 – Onvoorspelbaar is romantisch, aandoenlijk en ontroerend. Dit prachtige verhaal krijgt 5 sterren van mij.

  Deze recensie schreef ik voor, en is terug te vinden op, de blog In de Boekenkast: https://indeboekenkast.com.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer zoals dit boek: