Deel mij:

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on google
Share on twitter
Share on email

Onvoorspelbaar

Deel: Soulmate #4 Categorieën: , , Serie:

Zack
Mijn teamgenoot met mijn vrouw in bed betrappen, maakte de beslissing waar ik al jaren mee vocht makkelijker. Het is tijd om verder te gaan.
Een frisse start en een nieuw NHL-team in een grote stad. Het belangrijkste is dat het mijn zoon Jack zijn beste kans is. Het zou voor ons allebei een goede zaak zijn.

Denise

Na een slechte jeugd heb ik ervoor gezorgd dat ik het zou maken.
Het probleem is dat ik elke keer dat ik een patiënt verlies een beetje sterf vanbinnen. Het maakt deel uit van mijn carrière in het Hudson kinderziekenhuis, dienst oncologie, maar het maakt de pijn van het verlies er niet makkelijker op.
Het enige wat voor mij telt is de kinderen hun levens redden, totdat een NHL-speler met zijn zoon mijn ziekenhuis binnenloopt. We zijn officieel van het script afgeweken op het moment dat we elkaar ontmoeten.

Als deze liefde iets is, dan is het onvoorspelbaar.

ISBN ebook: 9789493030695
ISBN paperback: 9789493030701
Oorspronkelijke titel: Something So Unscripted
Pagina’s: 293 bladzijden

Auteur

Natasha Madison

Als ze niet met haar neus in de boeken zitten, of met haar vingers over het toetsenbord vliegt terwijl ze schrijft, is Natasha Madison te vinden in de keuken, waar ze sterwaardige diners kookt. Je kunt haar, op hoge hakken nog wel, in de auto vinden als ze haar kinderen rondrijdt. of ze is bij haar man. Voor hem stelt ze de schema's voor zijn werkreizen op. Het is maar goed dat haar personages weldoen wat ze zegt, want zelfs haar labrador weigert naar haar te luisteren...

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Onvoorspelbaar” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer zoals dit boek: