De uitgeverij voor new adult & steamy romances

Maffiaprins

Auteur: Vi Carter

Serie: Young Irish Rebels

Deel: Young Irish Rebels #1

Hij is de volgende baas van de Ierse Maffia. Zij is een buitenstaander en dus verboden. Maar als ze in de problemen komt, grijpt hij zijn kans om haar te redden. Het enige wat hij wil, is haar…

Jack
Maeve is de nagel aan mijn doodskist. Toch kan ik het niet laten om mijn kans met haar te grijpen, als ze in de problemen komt. Ik geef haar de keuze: Mijn hulp in ruil voor één nacht in mijn bed. Eén nacht van totale overgave. Eén nacht waarin ze compleet de mijne is.
Ik hoop dat ik haar zo uit mijn kop krijg, want alleen dan kan ik me concentreren op mijn toekomstige taak als koning. Ik ben de zoon van Liam O’Reagan en ik ben de erfgenaam van zijn imperium. Zodra ik mezelf heb bewezen, krijg ik de leiding over de Ierse Maffia.
Had ik alleen maar geweten dat mijn strijd met Maeve zou leiden tot een oorlog die me mijn kroon kan kosten…

Maeve
Jack is de enige die me kan helpen. Helaas heeft hij een grondige hekel aan me. Maar ik heb geen keuze. Wat blijkt? Haat is een goede motivator en ik heb hem zojuist een perfecte manier gegeven om me te straffen voor wat ik hem ooit dan mag hebben aangedaan.
Eén nacht in zijn bed.
Hij is alles wat je als vrouw maar kan wensen, dus dit moet gemakkelijk genoeg worden. Het enige puntje is dat ik nog maagd ben. En, nog een dingetje, ik ben doodsbang voor hem.
Ik zou moeten vluchten, maar dat doe ik niet. Dat kan ik niet. Ik hoop alleen maar dat die ene nacht ons niet kapot zal maken.
MAFFIAPRINS is het eerste boek in de Young Irish Rebel serie. Het is een afgerond enemies to lovers verhaal met een duister randje.

Beschrijving

Paperback: Later

ISBN Paperback: Later

E-book: € 8,99

ISBN E-book: 9789464402209

Auteur

Vi Carter

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Maffiaprins” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer zoals dit boek:

King #7

Preppy 3: Hij zal je vernietigen