De uitgeverij voor new adult & steamy romances

Niet mijn droomman, toch?

Auteur: Stefanie Archer

Serie: The Queen's Cove

Deel: The Queen's Cove #2

Hij maakt haar date-able, maar kan hij haar ook de zijne maken?

Verlegen en stille Hannah wordt omringd door knappe, gevoelige en vooral heerlijke mannen… Allemaal bookboyfriends die niet echt bestaan. Als Hannah dertig wordt, neemt ze haar leven onder de loep en wat ze ziet, maakt haar nou niet echt blij. Haar boekwinkeltje maakt amper winst en ze is nog nooit écht verliefd geweest. Kortom, het is hoog tijd voor verandering.

Vrouwen vallen allemaal als een blok voor de zelfverzekerde, relaxte Wyatt, maar hij wil alleen maar surfen. Waarom hij nog geen pro-surfer is? Dat komt doordat hij niet bestaat op social media. Laat het nu net Hannah zijn die met een oplossing voor zijn probleem komt. Zij wil zijn social media wel bijhouden en in ruil daarvoor moet Wyatt haar omtoveren tot zelfverzekerde femme fatale. Dát aanbod grijpt Wyatt met beide handen aan.

Wyatt wil Hannah best minder boekenwurm en meer babe maken, maar dan wel op zijn manier. Wat volgt zijn rampzalige surflessen, karaoke in een strandtent, alleen maar feelgoodboeken in een boekwinkeltje en een glitterjurk waarin Hannah zich prachtig voelt. Hannah had nooit gedacht dat ze het zo leuk zou vinden om tijd te spenderen met Wyatt. Misschien vindt ze het zelfs wel zo leuk, dat ze ineens toch liever niet meer date met andere mannen…

Auteur

Stefanie Archer

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Niet mijn droomman, toch?” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer zoals dit boek: