De uitgeverij voor new adult & steamy romances

Onlosmakelijk verbonden

Auteur: Stefanie van Mol

Serie: Romano-trilogie

Deel: Romano-trilogie #1

Als er allianties worden gevormd, is Bria Montrelli de prijs.

Bria

Een trouwdag hoort een leuke gebeurtenis te zijn. De droomdag van elke vrouw. Voor mij is het een nachtmerrie.

De man aan wie ik beloofd ben, is niet bepaald prins charming. En de manier waarop ik aan dit altaar belandde is niet bepaald sprookjesachtig.

Mijn familie is niet zoals de jouwe. Ze doen dingen die het daglicht niet kunnen verdragen. Zoals hun oudste dochter uithuwelijken aan de zoon van hun rivalen, in de hoop zo de krachtigste maffiafamilie ooit te vormen.

Luciano

Ik wil niet trouwen. Ik geniet te veel van mijn vrijgezellenstatus. Maar vrijgezel blijven is geen optie meer. Niet alleen dwingt mijn vader me om te trouwen, hij heeft ook mijn bruid al voor me uitgekozen…

Bria Montrelli.

Ik dacht dat de tijd van gedwongen huwelijken allang voorbij was. Het laat me geen andere keus dan haar leven tot een ware hel te maken, dan rent ze gillend weg en ben ik van mijn verplichtingen verlost.
Als dat gebeurt kan niemand het me kwalijk nemen, toch?

Klinkt als het perfecte plan… totdat ze voor me staat. Hoezeer ik haar ook wil haten, vernietigen en doen wegrennen… ze kruipt onder mijn huid zoals niemand ooit heeft gedaan.

Ze is niet bang voor me en deinst niet terug.

Deze koppige vrouw zal haar plaats leren kennen.

Naast mij.

Onder mij.

Over mijn knie.

Auteur

Stefanie van Mol

Stefanie van Mol werkte tot vorig jaar bij het familiebedrijf van haar ouders. Ze maakte haar debuut in 2014 met Vurig verlangen die ze volledig zelf heeft uitgegeven via Brave New Books, een self-publishingplatform. Stefanie schrijft voornamelijk erotische romans, zo zei ze dat ze 'probeert te schrijven wat ze op de Belgische en Nederlandse markt mist'. Ze zit ’s avonds vele uren achter de computer om haar fantasie tot leven te wekken. Sedert drie jaar heeft ze ook haar eigen uitgeverij: SVM Publishing

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Onlosmakelijk verbonden” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer zoals dit boek:

Mount #2

Rebelse koningin

Mount #1

Genadeloze Koning