De uitgeverij voor new adult & steamy romances

Slechts één kans

Categorieën: , , ,

Auteur: Natasha Madison

Serie: Slechts één

Deel: Slechts één #2

Miller
Ze noemen me ‘die knappe gast’, een bijnaam voor zowel op het ijs als daarbuiten. De meest begeerde vrijgezel van de NHL. Als mijn teamgenoot me vraagt of ze een date met mij mogen veilen voor een doel, ga ik akkoord. Waarom ook niet. Het ergste wat er kan gebeuren, is dat ik een avond opgescheept zit met een fan. Het beste wat er kan gebeuren, is dat het een lekker ding is. Waar ik niet op had gerekend, is dat het hoogste bod komt van de vrouw van mijn dromen. Ik probeer het al jaren en al jaren laat ze me blauwtjes lopen. En nu heb ik dan eindelijk de kans om haar mee uit te nemen en haar te laten zien wie ik echt ben. Ik heb maar één kans en hoop dat ik die niet verknal. 

 

Layla
Mijn carrière als dj is op z’n hoogtepunt en mijn sporttalkshow heeft de beste luistercijfers van de radio. Mijn succes is geweldig en ik heb maar een strikte regel waar ik me aan houd: ik date niet met sporters. Meer regels heb ik niet en ik ben van plan me aan die ene regel houden, tot ik een bod doe op een date met de enige man die me wat doet. Er is maar één aanraking nodig, maar één nacht, één kus… Eén kans.

Beschrijving

Paperback € 18,50

ISBN Paperback: 9789464400861

E-book: €6,99

ISBN E-book: 9789464400816

Auteur

Natasha Madison

Als ze niet met haar neus in de boeken zitten, of met haar vingers over het toetsenbord vliegt terwijl ze schrijft, is Natasha Madison te vinden in de keuken, waar ze sterwaardige diners kookt. Je kunt haar, op hoge hakken nog wel, in de auto vinden als ze haar kinderen rondrijdt. of ze is bij haar man. Voor hem stelt ze de schema's voor zijn werkreizen op. Het is maar goed dat haar personages weldoen wat ze zegt, want zelfs haar labrador weigert naar haar te luisteren...

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Slechts één kans” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer zoals dit boek: