Deel mij:

Wij

Deel: Verbonden met elkaar #3 Categorie: Serie:

Het leek alsof we niet voor elkaar waren voorbestemd.
Pijn, schuld en verdriet waren terugkerende thema’s in onze relatie geworden.
Elke stap werd opgevolgd door drie stappen terug.
De enige houvast die we hadden was onze liefde.
Een liefde zo intens en diepgeworteld, dat opgeven ondenkbaar was.
Het was die vastberadenheid die ons uiteindelijk deed overwinnen.
De toekomst waarvoor we zo hard vochten, lag eindelijk binnen handbereik.
Dat onze grootste uitdaging nog moest komen, had ik niet zien aankomen.
Opnieuw bevond ik me in een situatie waarin ik moest vechten voor wat me lief was.
Twijfelen deed ik niet.

Ik had alleen niet voor mogelijk gehouden dat deze strijd me bijna alles zou kosten.

(2 klantbeoordelingen)

434 pagina’s
Paperback: €19,50
ISBN Paperback: 9789493030527
E-book: €5,99
ISBN E-book: 9789493030510

Auteur

Hannah Hill

Hannah Hill is een nieuwe schrijfster van Nederlandse bodem. Met haar trilogie Verbonden met Elkaar waar het we het verhaal van Jessica en Nero kunnen volgen, was een shot in de roos en overhaalde ze de lezers van haar schrijfcapaciteiten.

2 beoordelingen voor Wij

 1. Loraine

  Wauw gewoon wauw wat een boek. Omdat eerste en tweede deel geweldig vond had ik hoge verwachten van dit boek. Deze verwachtingen zijn gewoon overtroffen, wat een verhaal.

  Eindelijk komen we meer te weten over Nero en zijn geheimen. Waarbij ik van de ene verbazing in de andere viel. De relatie van Nero en Jessica komt voor zware beproevingen te staan waarbij ze elkaar moeten vertrouwen maar dit is niet altijd even makkelijk.

  Tot de laatste pagina blijft het boek spannend daardoor wil je blijven doorlezen. Ik heb vaak op het puntje van mijn stoel gezeten.
  Natuurlijk ontbraken ook de steamy scènes niet en zat het boek weer vol romantiek!

  Hannah Hill heeft een fijne manier van schrijven en diept de personage voldoende uit. Op die manier kun je jezelf helemaal inleven in het verhaal.

  Het is een geweldige serie en een absolute aanrader voor iedereen.

  Ik kan niet wachten wat Hannah Hill nu voor ons in petto heeft. Al hoop ik wel dat we Nero en Jessica nog een keer terug zien (als is het maar als een bijrol) ik ben nog niet klaar om ze los te laten :).

 2. Sheila

  Wat heb je over voor jouw grote liefde?

  Hij heeft tegen haar gelogen, daarom kon ze niet bij hem blijven. Als hij maar gewoon eerlijk tegen haar was geweest, dan was het misschien gelukt tussen haar en Nero. Wie weet had ze dan over het feit dat hij een misdadiger is kunnen heenstappen.

  Alweer moet Jessica proberen te leven zonder Nero. Maar ook nu het haar eigen keuze is, is dat haast onmogelijk. Opnieuw moeten haar vrienden een doorbraak forceren, zodat Jessica zichzelf bij elkaar raapt. Daardoor beseft ze dat ze alleen compleet zal zijn met Nero. Zelfs als dat betekent dat ze gevaar toelaat in haar leven.

  “ ‘Hallo, Jessica.’ Het geluid van zijn diepe, warme stem veroorzaakte een rilling langs mijn ruggengraat. Met gesloten ogen probeerde ik mijn ademhaling onder controle te krijgen. Mijn ogen vlogen open door de onverwachte aanraking van Nero’s hand op mijn wang. Ik week zo snel achteruit dat ik mijn evenwicht verloor.” Hannah Hill

  De liefde tussen Jessica en Nero is zo groot dat ze niet bij elkaar weg kunnen blijven en alles voor elkaar overhebben. En precies dat hebben ze nodig, wanneer het gevaar in alle hevigheid toeslaat en ze alles kunnen verliezen.

  Verbonden met elkaar 3 – Wij is het derde en laatste deel van deze serie, die met elk deel intenser en spannender wordt.

  Jessica en Nero zijn gepassioneerde personages in elk aspect van hun leven. Dit komt ook in hun gevoelsleven tot uiting. Alles gaat gepaard met een bepaalde heftigheid. Alle mooie, spannende en verdrietige gevoelens worden groots beleefd. Soms wil je ze daardoor even door elkaar schudden, maar meestal word je er totaal in meegezogen.

  De personages rondom Jessica en Nero zorgen voor een goede balans in het verhaal. Ze hebben geweldige vrienden, maar ook geduchte tegenstanders. De eerste groep zorgt voor een warme en verzorgende sfeer, terwijl de tegenstanders voor scherpte en spanning zorgen. Dit alles wordt door Hannah Hill ook heel mooi vertaald naar de relatie tussen Jessica en Nero.

  Alle relaties, vijandigheden en spanning die in de eerdere delen al werden opgebouwd, komen samen in dit derde deel. En niet alleen dat, het wordt hier allemaal nog verder uitgebouwd, om uiteindelijk uit te groeien tot een explosieve situatie die dreigt te ontsporen.

  In Verbonden met elkaar 3 – Wij gooit Hannah Hill de emoties alle kanten op, en neemt de lezer hierin mee. Van intens gelukkig, naar intens verdrietig, naar intens spannend en weer terug. Dit derde deel is echt een waardige afsluiter, waar ik dus intens van heb genoten. Aangezien ik Wij het beste deel uit de serie vind, krijgt het 5 sterren van mij.

  Deze recensie schreef ik voor, en is terug te vinden op, de blog In de Boekenkast: https://indeboekenkast.com.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer zoals dit boek: