De uitgeverij voor new adult & steamy romances

Zondig rijk

Auteur: Meghan March

Serie: Zondig

Deel: Zondig #1

Er wordt gezegd dat een Riscoff en een Gable nooit samen gelukkig kunnen worden. Niet met een familievete die inmiddels legendarische proporties heeft aangenomen. Ik geloofde altijd in wat er werd gezegd, tot mijn oog op een adembenemende vrouw viel. Ik wist niet hoe ze heette en dat maakte me ook niet uit. Net zoals elke man die weet wat hij wil, ging ik achter haar aan. Wat ik zeker niet had verwacht, is dat het hier ging om Whitney Gable.

Het vlammetje tussen ons wakkerde een enorme passie aan, maar toen ging alles fout en Whitney koos voor een ander. Ze trouwde met een andere man en nu haat ze me. En dat is volkomen terecht. Ik was immers degene die bezwaar maakte tegen haar huwelijk, op haar trouwdag nog wel…

Jaren lang was ze onbereikbaar, maar nu is ze weer thuis. En haar ringvinger is leeg.

Er wordt gezegd dat een Riscoff en een Gable nooit samen gelukkig kunnen worden. Maar ik ben nog niet klaar met mijn gevoelens voor Whitney Gable. Ik grijp mijn tweede kans en dit keer zet ik alles op alles om te bewijzen dat iedereen ongelijk heeft.

Auteur

Meghan March

De sprong maken van bedrijfsadvocaat naar romanschrijver was een sprong in het diepe van de New York Times, # 1 Wall Street Journal en de bestsellerauteur Meghan March van USA Today. Iets waar ze nooit spijt van zal krijgen. Met meer dan dertig titels gepubliceerd, heeft ze miljoenen boeken in bijna een dozijn talen verkocht aan andere liefdesliefhebbers over de hele wereld. Ze is een nomade in hart en nieren en bevindt zich momenteel in de bossen van de Pacific Northwest, waar ze nog lang en gelukkig leeft met haar levensechte alfaheld.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Zondig rijk” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer zoals dit boek:

Saint #3

Duistere geheimen

Saint #1

Meedogenloze verovering