De uitgeverij voor new adult & steamy romances

7th circle

Auteur: Tate James

Serie: Hades

Deel: Hades #1

Vijf jaar geleden was ik het brein achter de beruchte afrekening met de Tri-State Timberwolves. De straten rondom het hoofdkwartier van de Wolves kleurden rood met bloed en geen van de leden die loyaal waren aan mijn vader, konden rekenen op genade. Niemand ontkwam aan mijn wraak.
Ik stond toe dat de media aan de haal gingen met het verhaal. Hoe de waarheid werd verdraaid. Mijn nieuwe rekruten wilden zich maar wat graag bewijzen en vertelden leugens om zo onze sporen te wissen. Iedereen gelooft inmiddels dat de Tri-State Timberwolves zijn uitgestorven.
Maar niets is minder waar. We zijn veranderd en hebben ons aangepast. We zijn gegroeid en inmiddels sterker dan ooit. Ik leef voor de Timberwolves en ik zal alles doen om mijn koninkrijk veilig te houden en uit te breiden. Ik zal er alles voor doen om degenen die op mij rekenen, te beschermen.
Dus wat doe ik als blijkt dat mijn eigen zwakke plek, onze wereld in gevaar brengt? Als goede seks mijn beoordelingsvermogen aantast en mijn mensen daarvoor een hoge prijs betalen?
Simpel. Ik roei de afleiding uit.
Ze noemen me namelijk niet voor niets ‘Hades’.

Auteur

Tate James

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “7th circle” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer zoals dit boek:

King #6

Preppy 2: Hij zal je verlossen

Mount #1

Genadeloze Koning