De uitgeverij voor new adult & steamy romances

Slechts één kus

Categorieën: , , ,

Auteur: Natasha Madison

Serie: Slechts één

Deel: Slechts één #1

Ralph

De transfer naar Dallas was een droom die uitkwam. Ik had alles wat mijn hartje begeerde, mijn vrouw en ik verwachtten ons eerste kindje en ik speelde de sterren van de hemel. Wat kon in vredesnaam misgaan?

Nou… Alles.

Nu ben ik een alleenstaande vader en met mijn drukke trainingsschema en alle wedstrijden heb ik nauwelijks tijd om te slapen, laat staan mijn social media bij te werken of andere dingen te doen.

Een tweede kans op de liefde? Die zit er voor mij niet in.

Candace

Toen mijn broer professioneel hockeyspeler werd in de NHL, had hij geen tijd meer voor zijn social media. Ik nam het van hem over en gaandeweg werd het mijn werk. Nu heb ik meer dan vijftig sporters voor wie ik werk en nieuwe klanten neem ik niet meer aan.

Maar als Ralph voor mijn deur staat met het schattigste kleine meisje dat ik ooit heb gezien, kan ik gewoon niet weigeren.

Mijn plan was om hem gewoon uit de brand te helpen, maar het is zo veel meer dan dat. Hij is de man van mijn dromen.

Slechts één kus, en ik ben verloren.

 

Beschrijving

Verschijnt 23 december 2021

Paperback: €19,50

ISBN Paperback: 9789464400434

E-book: €6,99

ISBN E-book: 9789464400427

Auteur

Natasha Madison

Als ze niet met haar neus in de boeken zitten, of met haar vingers over het toetsenbord vliegt terwijl ze schrijft, is Natasha Madison te vinden in de keuken, waar ze sterwaardige diners kookt. Je kunt haar, op hoge hakken nog wel, in de auto vinden als ze haar kinderen rondrijdt. of ze is bij haar man. Voor hem stelt ze de schema's voor zijn werkreizen op. Het is maar goed dat haar personages weldoen wat ze zegt, want zelfs haar labrador weigert naar haar te luisteren...

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Slechts één kus” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer zoals dit boek: