De uitgeverij voor new adult & steamy romances

Talon

Categorieën: ,

Auteur: Aurora Rose Reynolds

Serie: Mayson kinderen

Deel: Mayson kinderen #9

Als Mia Allenton telefoon krijgt van haar zus die om hulp vraagt nadat haar man is vreemdgegaan, twijfelt ze geen seconde. Ze pakt haar spullen en verhuist van Montana naar Tennessee om er voor haar zus en drie nichtjes te zijn. Net als Mia een beetje begint te settelen, raast er een tornado door Tennessee. En dat is niet de enige storm die Mia’s bestaan op z’n kop zet. Talon Mayson heeft zijn oog op Mia laten vallen en is vastbesloten haar te bewijzen dat er ook nog goede mannen op de wereld rondlopen.

Talon weet dat hij Mia niet zo maar voor zich zal winnen en dat hij eerst haar beschadigde vertrouwen zal moeten herstellen. Langzaam maar zeker beginnen de hoge muren die Mia om haar hart heeft gebouwd, af te brokken en samen met Talon bouwt ze voorzichtig aan een toekomst, aan een ‘samen’. Helaas is niet iedereen blij met Talons terugkeer naar Tennessee. Er zijn mensen die er alles voor over hebben om hem zijn geluk te ontnemen. Opnieuw broeit er iets in het zuiden en de vraag is: zijn Mia en Talon sterk genoeg om ook deze storm te doorstaan?

Auteur

Aurora Rose Reynolds

Aurora Rose Reynolds is een bestsellerauteur uit de New York Times, USA Today en Wall Street Journal wiens populaire series Until, Until Him, Until Her, Underground King, Shooting Stars, Fluke My Life en How to Catch an Alpha series zijn. Haar schrijfcarrière begon in een poging om de waanzinnige alfamannen die in haar hoofd woonden haar met rust te laten en is uitgegroeid tot een kans om haar verhalen met lezers over de hele wereld te delen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Talon” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer zoals dit boek: