De uitgeverij voor new adult & steamy romances

Tyrant

(1 klantbeoordeling)

Auteur: T.M. Frazier

Serie: King

Deel: King serie #2

Ik. Herinner. Me. Alles.

Alleen nu wilde ik dat dat niet zo was. Als de mist die mijn herinneringen heeft beneveld, opklaart, komt de waarheid die maanden buiten mijn bereik lag, eindelijk naar voren. Maar de verlossing die ik verwacht had te voelen, blijft uit. Ik ben nu banger dan ik was toen ik geboeid aan Kings bed wakker werd. Want de waarheid brengt duistere geheimen aan het licht. Geheimen die ik nooit had mogen ontrafelen. Als ze erachter komen dat ik me alles herinner of als ik hulp zoek bij de getatoeëerde crimineel die me met lichaam en ziel bezit, breng ik degene van wie ik het meest hou, in gevaar. Ik weet niet of ik sterk genoeg ben om de aantrekkingskracht tussen King en mij, die elke dat groter wordt, te weerstaan. Hij heeft me al eens gered, op meer dan één manier. Nu is het mijn beurt om te doen wat er nodig is om hem te redden. Zelfs als dat betekent, dat ik moet trouwen met iemand anders..

Beschrijving

Oorspronkelijke titel: Tyrant
300 pagina’s


Paperback: €18,50
ISBN Paperback: 9789493030060
E-book: €8,99 ISBN
E-book: 9789493030053

Extra informatie

Auteur :

TM Frazier

Auteur

T.M. Frazier

T.M. (Tracey Marie) Frazier had nooit gedroomd dat een persoon ooit een woord zou lezen dat ze schreef toen ze haar eerste boek publiceerde. Nu is ze een vijfvoudig bestsellerauteur van de USA Today en haar boeken zijn in tal van talen vertaald en over de hele wereld gepubliceerd. T.M. geniet ervan om te schrijven van wat zij ‘the wrong side of the tracks romance’ noemt met moreel, corrupte antihelden en geweldige heldinnen. Haar boeken worden beschreven als rauw, donker en grof. Wat dat eigenlijk betekent, is dat sommige auteurs goed zijn in het beschrijven van een bloem terwijl hij bloeit, T.M. is beter in het beschrijven van de laatste stadia in het rottingsproces van de bloem. Ze ontmoet graag haar lezers, maar als je haar op een evenement ziet, knijp haar niet, want ze is niet klaar om wakker te worden uit deze geweldige droom.

1 beoordeling voor Tyrant

 1. AnoeskaN

  Het tweede deel van de King-serie brengt de waarheid aan het licht.

  * TRIGGER WARNING, via de uitgever: Dit boek bevat scènes met misbruik en geweld die door sommige mensen als schokkend kunnen worden ervaren.*
  Aangeraden voor 18 jaar en ouder.

  Het twee deel in de King-serie volgt opnieuw het verhaal van Doe en King. Nadat King een deal sloot om de meiden in zijn leven het allerbeste te geven, verandert het leven van Doe drastisch. Ze wordt tussen het heden en verleden gekatapulteerd en heeft geen idee wat de volgende stap zal zijn. Haar liefde voor King gaat zover, dat ze zichzelf uiteindelijk opoffert en trouwt… met een ander.

  Dat het tweede deel nog gruwelijker en gewelddadiger is, kunnen we wel stellen. Overigens zorgt de auteur ook voor iets geheel nieuws: tranen. Huilbuien die hele rivieren vormen. Het verlies van een personage in boek 1 zorgde overigens voor datzelfde effect. Alleen is boek 2 gevuld met scènes en gebeurtenissen die je naar de keel grijpen.
  De verhaallijn is zo sterk, zo aangrijpend en intens. Na boek 2 valt te concluderen dat, hoewel het binnen de erotiek valt, de focus daar niet op ligt. De auteur heeft ervoor gekozen om een plot te brengen met inhoud. Eentje dat veel meer bevat dan intimiteit, seks, liefde en lust. Er zijn namelijk vele alledaagse elementen die aan bod komen: de liefde van een ouder, een moeilijke thuissituatie, vriendschappen en dergelijke meer. Het mooi aan de auteur is dat ze die zaken subtiel weet te brengen waardoor het harder binnenkomt dan wat je verwacht.
  In het tweede boek is ook een mooie evolutie waar te nemen bij Doe. Haar personage ontpopt zichzelf tot een prachtige en sterke vrouw. Vooral haar liefde en hoe ver zij daarvoor wil gaan, siert haar. De nevenfiguren zijn allemaal round characters en ondanks dat hun verhaal niet in detail verteld wordt, kan je veel afleiden tussen de regels door. Je ontdekt fijne details die maken dat er meer gebeurd dan de hoofdverhaallijn.
  De wereld omheen de King-serie leeft hierdoor. De personages maken het levensecht.

  Het is overigens geen reeks voor elke lezer. Hoewel het een prachtige plot bevat, aangrijpend is en T.M. Frazier een sterke auteur is op technisch vlak; is het mentaal ook een beladen boek. De onderwerpen zijn zwaar om te dragen.
  Die waarschuwing stelt de auteur ook voorop en wordt tijdens het lezen ook benadrukt door de auteur. In het eerste boek viel het niet gelijk op, maar boek 2 toont duidelijk die rustige pauzes voor een heftige scène. Vaak worden hoofdstukken ook afgesloten voor er wat heftigs gebeurd. Heeft de auteur dit bewust gedaan om lezers te waarschuwen? Of ging het eerder om de spanning op te bouwen? Dat zal je als lezer uiteraard nooit weten.
  Al geeft die pauze wel een duidelijk signaal. Is het geen boek voor jou, is het te heftig, dan kan je het nog aan de kant leggen. Staat je hoofd even niet naar een heftige scène? Dan kan je er later op terugkomen.
  Dit toont de lezer dat T.M. Frazier haar lezers in het achterhoofd houdt. Dat ze zorg draagt voor de lezer en ook om hen geeft. Tijdens het lezen van de King-serie, voel je als lezer die warmte. Iets dat zeker benadrukt mag worden!

  Ik geef niet snel twee boeken in een serie, na elkaar, 5 sterren; maar het is zo’n prachtige reeks. Om willen van de plot, om willen van hoe aangrijpend het is, maar vooral omdat T.M. Frazier een fantastisch sterke auteur is. Die warmte die ik ervaar tijdens het lezen van haar boeken, vind ik onwijs fijn als lezer. Het maakt de band tussen lezer en auteur sterker, en de afstand kleiner.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer zoals dit boek:

Mount #2

Rebelse koningin