De uitgeverij voor new adult & steamy romances

Onafwendbaar

Categorieën: , , ,

Auteur: Natasha Madison

Serie: Soulmate

Deel: Soulmate #1

Het moment waarop alles veranderde, gebeurde echt niet op zo’n clichématige “en toen barstte de bom’-manier. Het leek meer op een nachtmerrie.
Ik was alleen klaarwakker toen ik mijn man – de vader van mijn kinderen, de liefde van mijn leven, al sinds toen we op de middelbare school zaten, – op heterdaad betrapte, terwijl hij die “daad’ deed met een ander.
Vanaf dat moment, was ik klaar met mannen.

Ik had er nooit op gerekend dat Cooper Stone, de prachtige, maar o zo arrogante ster van de NHL, mijn leven en mijn schaatshal ondersteboven zou schoppen. Ik leef voor mijn kinderen.
Cooper leeft voor ijshockey. We zijn zo verschillend als dag en nacht, maar de aantrekkingskracht tussen ons, is onafwendbaar.

Beschrijving

Oorspronkelijke titel: Something So Right
326 pagina’s


Paperback: €18,50
ISBN Paperback: 9789493030046
E-book: €4,99
ISBN E-book: 9789493030039
Gratis in Kobo Plus

Extra informatie

Auteur :

Natasha Madison

Auteur

Natasha Madison

Als ze niet met haar neus in de boeken zitten, of met haar vingers over het toetsenbord vliegt terwijl ze schrijft, is Natasha Madison te vinden in de keuken, waar ze sterwaardige diners kookt. Je kunt haar, op hoge hakken nog wel, in de auto vinden als ze haar kinderen rondrijdt. of ze is bij haar man. Voor hem stelt ze de schema's voor zijn werkreizen op. Het is maar goed dat haar personages weldoen wat ze zegt, want zelfs haar labrador weigert naar haar te luisteren...

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Onafwendbaar” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer zoals dit boek: